PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Hujšanje
Špela :: 13.10.2013 ob 23:01
Kaj si mislite o cvrtju na olivnem olju? Je kaj bolj zdravo od cvrtja na sončničnem ali ne? Baje naj bi bilo kancerogeno???

poslano v temi :: Cvrtje na olivnem olju?
Špela :: 13.09.2013 ob 3:27
Je že katera poskusila shujševalno dieto z javorjevim sirupom? Mislim na naravni javorjev sirup MADAL. Jaz sem že poskusila in je dieta kar učinkovita. Težava je le, da žal ne zdržim, da bi bila samo na javorjevem sirupu ampak moram še nekaj zraven jesti. Dieta pa naj bi temeljila samo na sirupu, brez dodatne prehrane. Kakorkoli, pri meni deluje. Samo je pa res, da je ta sirup kar drag. Stane 20€. Naravni javorjev sirup v Hoferju pa le 4€, v Mercatorju 10€. Samo nista pa v originalu namenjena hujšanju, saj ima Medalov še dodatne sestavine. In je že katera poskusila hujšati s tem sirupom? Kakšni so bili vaši rezultati? Ste uspele shujšati in obdržati težo?

poslano v temi :: Shujševalna dieta z javorjevim sirupom
Špela :: 13.09.2013 ob 1:15
Je že bila katera na liposukciji? Jaz poznam samo eno, ki je šla vendar je žal kar hitro pridobila vse kilograme nazaj pa še kakšnega za povrhu. Po operaciji je bila pa zloooo zatečena. Kakšne izkušnje pa imate vi? Ste zadovoljne z liposukcijo? Bi ponovile? Vam je žal? Kakšen je bil dolgoročni učinek?

poslano v temi :: Liposukcija
Špela :: 13.09.2013 ob 1:04
Super, da je operacija za zmanjšanje želodca tako učinkovita. Jesti moraš pa zdaj veliko manj, ne? Če bi pojedla preveč, bi lahko prišlo do težav zaradi zmanjšanega želodca? Sem bila pa že prej mnenja, da je za ljudi z zelo veliko prekomerno težo operacija želodca verjetno res edina rešitev. So še kašne druge posledice razen povešene, gubaste kože? Moraš sedaj jemati kakšne prehranske dodatke, da telesu zagotoviš vse potrebne minerale & vitamine ali lahko vse dobiš z obroki? Si po majhnih obrokih še vedno lačna ali zaradi hitre polnosti želodca postaneš tudi hitro sita? Za na konec bi te pa vprašala ali tudi operacijo za odstranitev strij, odvečne kože plača zdravstvena zavoravalnica ali je samoplačniško? Boš šla na to operacijo? Drugače pa čestitke, da si se odločla za operacijo in da si zadovoljna

poslano v temi :: Operacija za zmanjšanje želodca?
Špela :: 24.08.2013 ob 17:03