PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Hujšanje

Hujšanje z limono in vodo

Splošno o hujšanju z limono in vodo

S pomočjo limone in vode hujša mnogo slavnih oseb. Hujšanje je učinkovito in priljubljeno. V članku si boste lahko prebrali več o hujšanju z limono in vodo, da boste z njuno pomočjo shujšali tudi vi.

Zakaj je hujšanje z limono in vodo učinkovito?

Limona in voda sta 100% naravni sestavini. Sok ne vsebuje nobenih umetnih dodatkov, konzervansov. Medtem ko sadni sokovi vsebujejo naravno prisotni sladkor in so zaradi tega kalorični, napitek iz limone in vode ne vsebuje kalorij. Če zamenjate vse (kalorične) napitke z vodo in limono, boste tako mesečno oz. letno zaužili veliko manj kalorij in tako shujšali oz. se ne zredili.

Kombinacija limone in vode pa ne vpliva ugodno samo na izgubo telesne teže ampak tudi na splošno počutje, saj iz telesa uspešno odstranjejeta toksine. Če boste vodo z limono pili že zjutraj, bo to aktiviralo detoksikacijo telesa in naravni čistilni mehanizem. Limonin sok ugodno vpliva tudi na prabavni trakt ter zaradi vsebnosti pektina zmanjšuje občutek lahkoti.

Na hujsam.com smo pripravili zanimivo in učinkovito dieto z limono s katero boste izgubili nekaj odvečnih kilogramov.

Komentarji (1)

#1 - Špela, 20.04.2019 ob 17:04
Hujšanje z limono vsekakor priporočam. Sama si limonado pripravim tako, da stisnem celo limono v 3dl kozarec, dolijem vodo in sladkam z javorjevim sirupom. Priporočam!