PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Hujšanje

Kako se znebiti trebušne maščobe?

V video posnetku, ki ga boste našli na dnu članka, si boste lahko ogledali 5 odličnih stoječih vaj, ki bodo pripomogle k hitrejši in učinkovitejši izgubi trebušne maščobe.

Video posnetek je v angleščini zato bomo naredili kratek povzetek za vse tiste, ki jo ne razumete.

Vsako vajo predstavljeno v video posnetku morate vaditi 1 minuto (začetniki lahko 30 sekund). Če posamezne vaje ne morete  dokončati ali postanete omotični, se lahko med vadbo spočijete. Vaje so namenjene krepitvi trebušnih mišic kar bo pripomoglo k vitkejši postavi in izgubi maščobnih blazinic v predelu trebuha. Ne pozabite, da gresta redna telesna aktivnost ter zdrava in uravnotežena prehrana z roko v roki zato poleg telesne aktivnosti poskrbite, da bo urejena tudi vaša prehrana.

Po mesecu dni aktivne vadbe bodo rezultati že dobro vidni. Če se boste držali opisanih postopkov, boste nad rezultati navdušeni.

Opis posameznih vaj.

1. vaja: "TWISTER"

S pomočjo prve vaje boste okrepili tako prečne kot vzdolžne trebušne mišice.
Opis vaje: Prepognite se naprej za 90°, roke dajte za vrat. Kolena naj ostanejo mehka. Zavrtite se v desno, nazaj v prvotni položaj ter levo. Pri vsaki stopnji položaj nekoliko zadržite. Vajo izvajajte počasi. Delajo naj mišice, ne hitrost. Vajo ponavljajte 1 minuto.

2. vaja "ALTERNATE KNEE LIFT CRUNCHES"

Pri drugi vaji bodo aktivne le prečne trebušne mišice.
Opis vaje: Roke položite za vrat (težje) ali jih postavite pred seboj. Izmenično dvigujte levo in desno koleno in se hrati pokrčite v predelu trebuha. Vajo ponavljajte 1 minuto

3. vaja "SIDE KNEE LIFT CRUNCHES"

Enostavna vaja, ki jo lahko počnete kjerkoli. Z vajo boste utrdili srednji ter bočni del.
Opis vaje: Podobno kot 3. vaja le da jo tokrat izvajamo bočno. Roke položite za glavo, pokrčite se v predelu bokov tako, da dvignete koleno ter se ga dotaknete s komolcem. Izmenjujete levo stran, prvotni položaj ter desno stran. Vajo ponavljajte 1 minuto.

4. vaja "JACK KNIFE"

Pri četrti vaji bodo aktivne sprednje trebušne mišice.
Opis vaje: Nogi postavite skupaj. Kolena naj bodo mehka. Dvignite roki visoko v zrak. Vajo izvajate tako, da se izmenično dvigujete levo ter desno nogo in se jo  dotikate z obema rokama.

5. vaja "TAE-BO"

Nekoliko zahtevnejša, a zabavna vaja.
Postavite nogi v širino ramen, počepnite, roki naj bodo pokrčeni naprej. Hitro se sukajte v levo in desno stran.  Vaja bo še učinkovitejša, če se boste med njo dvigovali in upogibali. Izvajajte jo 1 minuto.

Komentarji (0)