PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Hujšanje

Najučinkovitejša hitra dieta?


Špela :: 15.08.2013 ob 17:05
Povejte katera je za vas najučinkovitejša hitra dieta? Zame je super dieta z zeljno juho. Traja samo 7 dni, rezultati so zagotovoljeni!
enka* :: 17.09.2013 ob 11:56
Nisem preveč pristašica hitrih diet. Če želiš na hitro hujšati, pač tistih par dni skoraj nič ne ješ Malo se še rekreiraš, vzameš tablete ali naravne pripravke za zmanjšanje apetita in shujšaš. Zdravo seveda ni ampak, če moraš na hitro shujšati se da potrpeti.
enostavno :: 08.03.2014 ob 14:49
Popolnoma se strinjam s tabo enka*. Receptov, kako shujšati po hitrem postopku je nešteto. Ne bom trdila, da niso učinkoviti in tako tudi zlahka izgubiš kak kilogram. Sama sem že poizkusila, težava je bila ko so se kilogrami vračali, večkrat sem pridobila še kak kilogram več, kot na začetku diete. Jaz sem prepričana da so odvečni kilogrami le posledica nepravilnega prehranjevanja in ko pričnemo delati na sebi zaradi zdravja, se tudi naša teža uredi. Sama sledim teoriji po knjigi Gabrielova metoda, njegova teorija mi je zanimiva, ker ima je popolnoma drugačen pristop, kot smo ga vajeni. Sam ne podpira stradanja, temveč stremi k dodajanju hranil telesu.

Če koga zanima si lahko ogleda njegov video:


Brezplačna delavnica:
gabrielova delavnica
coutliyox :: 21.04.2019 ob 6:56
Tablete za hujšanje - thermacuts.com Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.