PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Hujšanje

Tablete za zaviranje apetita


Špela :: 16.08.2013 ob 13:57
Uporablja katera tablete za zaviranje apetita? Če ja, napišite katere in če vam res pomagajo. Znano je, da naj bi tudi spodnji naravni pripravki pomagali pri zaviranju apetita.

Za zaviranje apetita naj bi bili zelo dobri (žal tudi zelo škodljivi!) cigareti zaradi nikotina.

Od tablet za zaviranje apetita pa poznam

  • efedrin (prepovedan!)
  • herbalife (baje zelo škodljiv!)
  • tablete Kneipp

Vete še za katere tablete oz. prehranske dodatke?
Andreja :: 18.08.2013 ob 11:59
Jaz sem uporabljala herbalife in sem kar shujšala. Pravijo pa, da je škodljiv samo meni je kar pomagal.
Anja89 :: 14.09.2013 ob 14:40
Tablete za zaviranje apetita so po moje vse prej kot zdrave! Sploh za herba life pravijo, da ni ravno sinonim za zdravo prehrano ampak obratno! Delujejo pa zagotovo. Vsaj pri prijateljicah je tako.
Maria331 :: 30.10.2013 ob 12:01
Tablete za hujšanje - https://thermacuts.com
debelinka :: 13.11.2013 ob 21:54
drage moje, herbalife je ZAKON!!! jaz sem shujsala 42 kilogramov v enem letu in pol, pocutim se ODLICNO, nimam vec migren, nimam vec alergije na cvetni prah in sem zvecer tazadnja pokonc. moz je cist navdusen nad mojo novo podobo in tem, da me zvecer nikol vec ne boli glava.
jem kar cem in kolko hocem, zjutraj namesto kave z mlekom in rogljicka vcasih, spijem svoj najljubsi cokoladni sejk z zmrznjenimi visnjami (ki ga obozujejo tudi nasi tamalcki), potem pojem se 4-5 obrokov cez dan, zvecer pa tezko vecerjo nadomestim z drugim sejkom. in to je vse. NOBENIH TABLET, nobenih zaviralcev apetitov, nobene SKODE ali nevarnosti za zdravje. lepovasnoprosim.... prej sem jedla tablete proti visokemu tlaku, pa ene proti holesterolu, pa vse sorte multivitaminov, ker sem bla skoz nahodna, pa trikrat na leto antibiotike, ker nisem imela nobene odpornosti, pa umetna sladila, pa tablete proti migrenam, pa vse sorte... a to pa je kao ZDRAVO?!?
pisite mi na zs, ce vas zanima kaj vec, da ne bo debata zasla v napacno smer. pa lepo mi bodite. čau.
grozi :: 24.01.2017 ob 7:36
Tablete za hujšanje - http://greencoffeeplus.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 13 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
tai8585 :: 07.03.2017 ob 9:54
Jaz sem probala en paket body slim. Seveda zraven še pripazila na hrano in telovadila nekje če mi je uspelo 3x na teden. Deluje v mirovanju, saj zavira apetit, vendar s telovadbo je bil učinek še hitrejši. Sem pa zgubila 12kg v cca mescu pa pol, kaj takega. Zdaj pijem samo še čaj in vlaknine iz tega istega paketa, ker pač tudi delujejo tako, da zavirajo apetit. Pač moje izkušnje.

Če koga zanima, o čem govorim je link tukaj - http://www.biostile.org/izdelek-kategorija/hujsanje/
Skinny :: 07.02.2021 ob 0:34
Pozdravljeni!
Za vse, ki se že leta borite z odvečnimi kilogrami imam učinkovit program s prehranskimi dopolnili iz naravnih izvleckov ki resnično delujejo!
Ker sem z njimi pomagala že veliko sorodnikom in prijateljem, sem se odločila zadevo razširiti.
Če koga zanimajo podrobnosti in sestavine, mi pišite v zs.