PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Hujšanje

Hujšanje z javorjevim sirupom

Javorjev sirup se že dolgo uporablja kot pomoč pri postu in hujšanju. Izkazalo se je, da je hujšanje in postenje z njegovo pomočjo učinkovitejše. Ker pa samo javorjev sirup telesu ne nudi dovolj esencialnih hranil, so mu švicarski znanstveniki dodali še mešanico sirupov različnih vrst palm iz JV Azije. Nastal je produkt Naravni drevesni sirup MADAL BAL, ki ga mnogi uporabljajo kot pomoč pri hujšanju. S pomočjo javorjevega sirupa so shujšali že mnogi, od navadnih posameznikov do slavnih oseb kot sta pevka Beyonce Knowles ter manekenka Naomi Campbell.

Prednosti hujšanja z javorjevim sirupom Madal Bal

- javorjev in palmin sirup sta povsem naravni sladili. Drevesa iz katerih ju pridobivajo rastejo prosto v naravi, brez uporabe umetnih gnojil.

- sirup ima visoko hranilno vrednost, saj je bogat vir mangana, kalcija, vitamina C, bakra ter kalija. Zaradi nižje energijske vrednosti pa je odličen nadomestek belemu sladkorju in umetnim sladilom.

Seveda vam pri hujšanju ni potrebno uporabljati le MADAL BAL sirup, uporabite lahko le kanadski javorjev sirup, ki daje v kombinaciji z limono ter čili papriko odlične rezultate. O dieti z limono smo že pisali. Predlagamo vam, da si jo preberete, saj je ena izmed poglavitnih sestavin javorjev sirup.

Oglejte si tudi odlično dieto z javorjevim sirupom ter uporabo sirupa MADAL BAL.

Komentarji (1)

#1 - patricia89, 20.04.2019 ob 17:04
test